taklimat AP59

hari khamis ~ 27 Nov 08
majlis berjalan seperti yang dirancangkan...
alhamdulillah...
yerlah risau gak kan...sebab guest semua terdiri drpd pegawai2 atasan di setiap kementerian...
bukan calang2 org la...
kalau org gomen dia paham la org pangkat jusa2 ni saper...
urusetia2 yang banyak menyumbangkan tenaga...
thanks uolss...
ni waktu pepagi tu...urusetia2 yang dah ditugaskan utk masukkan fail2 tu dlm paper bag tu menjlnkan tugasnya...
penyambut tetamu...nor n pn yati..
pendaftaran pagi tu...
hahhaha..tetiba teknik plak saya pakai...

taklimat AP59

hari khamis ~ 27 Nov 08
majlis berjalan seperti yang dirancangkan...
alhamdulillah...
yerlah risau gak kan...sebab guest semua terdiri drpd pegawai2 atasan di setiap kementerian...
bukan calang2 org la...
kalau org gomen dia paham la org pangkat jusa2 ni saper...
urusetia2 yang banyak menyumbangkan tenaga...
thanks uolss...
ni waktu pepagi tu...urusetia2 yang dah ditugaskan utk masukkan fail2 tu dlm paper bag tu menjlnkan tugasnya...
penyambut tetamu...nor n pn yati..
pendaftaran pagi tu...
hahhaha..tetiba teknik plak saya pakai...

bersemangat kembali

maafkan saya yer uols....
lately ni saya menghadapi tekanan kerja yang melampau..
sampai nak apdet blog pog raser dah malas...
tapi saya gagahkan juga sebab saya sudah sayangkan blog ini dan juga rakan-rakan blogger...
i love u all.....
jom saya masukan entry2 yang dah banyak tertinggal ni....
saya bersemangat kembali....

busybusybusy

ade deiiii...
saya busy gileeee...
tak sempat nak ngadap blog ni..
saya tulis sket supaya uols tak tettanya2 saya ke mana kan..
hahahhaha...
ader ke org tanya...hiks:p
esok ader gotong royong opis plak...
adooooiiii..tolong tolong..

Jom tgk wayang...

jom tengok wayang...
saya mahu tonton citer ni malam kang...
ngan en.ady n adik saya, kak yang...
saper nak ikooottt...
jumpa di alamanda.....
kul 8.30 malam...

preparation for AP 59 part 2

saya jaga slide esok..adeeeiii..neves lak...takut silap kan..
maklumla..semua ketua setiausaha kementerian datang...
kenala jaga imej MOF...:)
bos2 saya tgh praktis bagi penerangan
org penting ni tau...hiks:p
ni pon orang penting jugak...!!
sangat2 penting....hihiihi

preparation for AP 59 part 2

saya jaga slide esok..adeeeiii..neves lak...takut silap kan..
maklumla..semua ketua setiausaha kementerian datang...
kenala jaga imej MOF...:)
bos2 saya tgh praktis bagi penerangan
org penting ni tau...hiks:p
ni pon orang penting jugak...!!
sangat2 penting....hihiihi

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...