Saya nak babysitter

Tak habis-habis masalah babysitter melanda... Takpelah, aku redha. Allah nak uji aku tang sini. Nak tengok sabar ke tak manusia ni..

Anyone yang ada contact babysitter kat area Presint 8,9 atau 11? Untuk sebulan ni je. Bulan 12, nenek Dani offer nak jaga. Bulan 1 baru dapat kat Taska bawah opis ni.

Rate RM250. Kalau boleh umah orang la. Sebab kalau taska, dah sah-sah la dia nak Yuran pendaftaran kan. Padahal nak hantar sebulan je pun.

Kalau ada, email aku k. anacomey_84@yahoo.com

Babysitter yang sekarang ni dia terpaksa ikut jugak husband dia transfer ke Terengganu. Kalau ikut janjinya hujung bulan 11 baru dia pindah. Tiba-tiba masa aku hantar Dani pagi tadi, dia terpaksa ikut husband dia Ahad ni..Mau tak terkedu aku nak mencarik BS ni..ingat senang?

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...