Dani hari ini..:)


Aku paksa adik aku Ika untuk upload gambar Dani kat FB hari-hari..hehe.. nasib awakle ye Ika..:)


Dani dua hari berturut-turut pegi makan kenduri wooo, jeles mama, lama tak makan nasi kenduri.. uwaaa.. Dani ikut Aki ngan Nenek dan Maksu pegi makan kenduri orang kawen kat mane ntah.. Dalam hati, macam mana lah anak aku tu.. behave ke, tak mau diam ke? Petang semalam, terus call Ibu tanya khabar anak bujang tu.. Ibu cakap, dia elok je makan kat kenduri tu.. Makan ayam.. Pastu, behave je dok atas kerusi sambil makan.. Syukur mama nak... janganla Dani susahkan Nenek ngan Aki ye..:)

Ika, thanks Ika for pictures yang Ika post kan kat FB.. Along nak lagi boleh? Hehe, tak puas lah tgk gambar dia... Rasa nak terbang je balik kampung..:(


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...