Tunggu papa jemput pulang


Merasa lah semalam pergi kerja dihantar dan diambil bila dah sarat-sarat gini... owh bestnya kalau hari-hari.. Tapi malangnya, satu hari saje sebab hari ni Enady sudah memulakan tugasnya macam biasa.. Kerja laaaa...:) Semalam cuti satu hari sebab bawak Dani pegi follow up ENT dia kat Hospital Putrajaya. Telinga dia bernanah lagi. Balik Pahang hari tu, elok je telinganya. Nanah dah kering.. takde leaking leaking dah. Tapi on Monday ari tu, jadi balik.. Nak pegi hospital Jengka, sana takde rekod dia.. Kat Hospital Putrajaya semua dah ada. Key in je no ic Dani, keluar segala mak nenek report dari mula-mula dia kena infection ni..Takdelah penat aku nak explain kan..:)

Now telinga dia still leaking. Dan aku harap 2-3 hari ni akan ok bila doctor continue Augmentin dan Softradex for 1 week.




Hari ni macam biasa. Drive berdua saja ke opis..:) Wahhh, sekejapnya dah hari Jumaat... Esok cuti.. ape nak buat ek..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...