21 Disember 2012, kiamat. Benarkah?





Rasa terpanggil nak buat entry ni. Malam tadi lepas tengok bola Malaysia vs Thailand yang berakhir ngan kekalahan tu, aku alih pulak TV9. Sebab aku nak tengok rancangan ala-ala perbincangan, 9 soalan. Tajuk malam tadi boleh dikatakan hot topik gak.. Pasal 21 Disember 2012 akan kiamat..

Bagi umat Islam, wajib percaya yang hari berlaku kiamat tu hanya Allah sahaja yang tahu. BILA ianya berlaku, wallahualam..

"Pihak NASA juga mengatakan bahawa tidak ada tanda-tanda planet akan terkeluar dari paksinya sekurang-kurangnya untuk beberapa dekad yang akan datang. Bumi tidak mungkin akan keluar dari orbitnya pada tahun 2012.
Memang setiap tahun Bumi dan Matahari menyelaraskan (align) kearah kedudukan tengah Galaksi Milky Way, akan tetapi ini merupakan kejadian tahunan yang tidak memberi kesan kepada apa-apa.. "



 Sumber 


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...