Ragam anak-anak



Alkisah bedak ni memang selalu dah kat blog aku ni kan.. Sebabnya Dani memang suka sangat sangat sangat main bedak. Pantang lepa bedak tu! Aku tak tau lah apa yang dia rasa bila syok tabur-tabur bedak kat atas lantai dan merata-rata.

Kiranya bedak ni dah serasi ngan Dani lah. Klik link kat bawah ni untuk kisah-kisah bedak vs Dani.



Baru-baru ni jadi lagi. Hadoii la abang.. Perkembangan terbaru, dia ajak adik main sekali. Uwaaaa, mama mampu menahan geram ajerlah.. Nak marah, dia bukan tau apa pun.. Tapi mulut aku membebel gak cakap jangan main bedak jangan main bedak.. Dia hangguk-hangguk ajerler..Sampai habis la satu tong bedak tu..

Malam kejadian tu, aku tak bersihkan pun. Ngantuk wey.. Kul 11 kot dorang main bedak tu.. Esok nya balik keje, dah bersih dah. Hahaha, papa dorang la yang bersihkan tu. Aku pulak yang kena bebel sebab tak letak bedak kat tempat yang tinggi. Tengok Dani, mama yang kena marah tau! Sobs!

Tapikan...

Tak dapat main bedak, dia pegi bantai conteng pipi adik dia pulak... Pffffttttt...




Daniiii, ko ni kannnnnn...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...