Kursus Emel

Huhu, cukup dah kot kursus 7 hari setahun untuk penjawat awam ni. Ke x cukup lagi.. tak ingat dah.. kena check fail. Tapi konfem 5 hari dah dapat. Since last week aku kursus 4 hari.

Xyah pening2 dah mana nak carik kursus lagi lepas ni. Nak pegi kursus luar xdpt sebab anak menyusu lagi. Best je tgk staff lain dpt pegi kursus kat Langkawi, Pangkor... tahun depan lah kot klu nak pego kursus luar..:)

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...