Reunion

Sepanjang-panjang aku kerja... first time dapat unit yang 6 orang je ni yang sekepala semuanya... Bos no1, bos 2, bos no3. Tapi tak pernah la tak pernah gaduh kan... gaduh-gaduh tu adatla manusia biasa... Tapi kami, try solve benda yang tak puas hati cepat... takmo panjang2. Tak reti haku x bercakap sepanjang hari kat opis. Walaupun orang lain yang miscomunicate, tetap kami yg lain ni terasa sama... Benda boleh bawak bincang kan, human error. Tak kemana... bukan boleh bawak mati pon.

eh, apa aku melalut ni... haha

Tapi tu lah kami berenam. Dah macam adik beradik. Unit PPPE menyatukan kami. 2 tahun bersama-sama. Sekarang semua dah terpisah. Unit PPPE pun dah takde. Oh ya, PPPE tu, Pusat Pembangunan Profesional dan Eksekutif. Yang tinggal satu unit ialah aku dan bos no3 dulu, Kak Siti. Bos no1 dah g HQ, Bos no2 dah naik Ketua bahagian Korporat, Faz dah g Unit Kewangan, Kakwan dah g Unit UPH. 

Walaupun semua dah tak seunit. Grup wasap tetap tak boleh left. kahkahkahkah...Dah jadi Grup orang lawo... hahaha.. 

So, kitorang decide nak g makan-makan. Lama tak hang out sama-sama...

PICC lah tempat yang dituju...

Lets go!








Thanks pada semua, Puan As, Puan Noni, Kak siti, kakwan. faz... korang semua memang best. Walaupun masing-masing dah bawa haluan, jangan lupa kita pernah sama-sama harung buat training 2 tahun. Dengan Unit PPPE ni lah, merasa la aku keluar buat keje. Pegi Port Dickson, Morib, Melaka, Sarawak. Sarawak la yang paling best.. 5 hari berkampung kat sana... 

Tq uolls... 

With love -  Ana.

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...