Satu Tahun Iman

Happy Birthday sayang mama, Iman!
Dah bulan 4 ni baru mama upload kat sini. Sori sayang. 
Atleast ade jugakkan...:)

Iman lahir 27 Januari 2016.
ni kronologi masa nak melahirkan dia..


Plan simple2 je sebab busy.
Beli kek, balloon, kfc. setel. kami celebrate ber6 plus Kakyang. 
Janji ada gambar... haha.. ni penting woo.

Pencapaian dia masa umur 1 tahun :

- dah berjalan

- gigi dah tumbuh 4 batang. Sekarang dah 1 tahun 2 bulan, gigi nak masuk 12 batang. Gigi bawa nak keluar lagi 2 batang, menjejeh2 je air liur dia.

- tak mudah nak dengan orang yang tak kenal. Even nenek dia pun lamaaaa baru dia nak ok..

- tu je lah kot. anak dah no 3 ni tak banyak yg aku sempat rekod. sebabnya busyyyy.. huhu, sorila anak no.3 ye... Kalau tak dulu time Dani, beratus2 entry pasal dia. Zara pun sama, beratus2 jugak sebab excited dapat anak girl kan...Iman baru 17 entry dia.. adoi yai.

jom layan gambar.

Thanks Makyang, sponsor kek n deco kat belakang tu.









Habis kena terkam dengan Iman, kek tu... 3 jari yang comel.. :)





Ucapan mama :

Semoga Iman membesar dengan sihat dan bijak. Dah besar nanti jangan lupa jasa mama papa dan orang - orang yang menyayangimu selalu...

Semua orang sayang Iman. :)



♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...